Cautare

1248 de rezultate pentru "buleandra dumitru" (5.73 secunde)
Prim-vicepresedintele filialei Gorj a Partidului Conservator (PC), Dumitru Huidu, a anuntat ieri ca a parasit organizatia si s-a inscris in Partidul Noua Generatie (PNG).
Primarul galatenilor, Dumitru Nicolae, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se teme de faptul ca institutia pe care o conduce ar putea ramine fara sediu.
Atunci cind va ploua, le voi da liber functionarilor", a spus primarul Dumitru Nicolae atunci cind a venit vorba despre posibilitatea retrocedarii sediului Primariei.
Aceasta este declaratia primarului Dumitru Nicolae in privinta preluarii furnizorului local de agent termic primar de catre municipalitate.
In plus, conducerea sindicatului Polistar sustine ca edilul Dumitru Nicolae, in loc sa incerce sa rezolve situatia, a declarat ca se poate descurca si fara serviciile Politiei Comunitare.
Primarul din Cosoveni, Ilie Dumitru, este unul dintre edilii care au esuat in tentativa de a se descotorosi de functionarii lenesi. ... Ce sa fac, sa-i filmez, sa umblu cu fiola dupa ei, sa le trimit hartii din minut in minut?", s-a lamentat primarul Dumitru.
Dumitru Dinca, primarul comunei Dobrotesti, a declarat ca i-a cerut in repetate randuri consilierului local sa aleaga intre cele doua functii si ca inca din 2004 a sesizat Prefectura Dolj cu privire la acest caz de incompatibilitate.
Satisfactii materiale nu are nici Silviu Dumitru, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, iar lui Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj, nu i-ar strica o marire de salariu. ... Imi aduce satisfactii, dar nu neaparat materiale", a spus Dumitru.
Astfel, greva foamei facuta de directorul general al SC Apa Canal pentru obtinerea acestui credit s-a dovedit eficienta, inclusiv primarul Dumitru Nicolae, care a criticat protestul lui Ion Stefan, sustinind faptul ca societatea are nevoie de acesti bani pentru a functiona corespunzator.
Cel mai transant a fost penelistul Dumitru Voloseniuc, care a insinuat ca acesti bani ar fi destinati proiectelor megalomane ale presedintelui CJ, proiecte ramase deocamdata la stadiul de...
La finele saptaminii trecute democratii s-au intilnit in cadrul sedintei Consiliului de Coordonare Locala pentru a face o analiza a activitatii lor pe ultimul an, dar si pentru a stabili cum vor lupta impotriva dusmanilor politici - presedintele CJ Eugen Durbaca (PC) si primarul Dumitru Nicolae (PSD).
“Daca e nevoie, pentru Ion Stefan ne transformam in Dumnezeu”, a aratat primarul Dumitru Nicolae. ... In acest sens, cea mai grozava confruntare a fost cea dintre “cavalerul luminii”, Ion Stefan, si “sfintul” Dumitru Nicolae.
Silviu Dumitru, directorul DGFP Dolj, a precizat ca functionarii directiei vor merge in fiecare comuna din judet pentru a verifica daca solicitarile edililor sunt reale. ... Nu o sa fie greu sa facem acest lucru, pentru ca intr-o zi putem verifica 20 - 30 de comune", a declarat Silviu Dumitru.
In sedinta de judecata de ieri au fost audiati patru martori, dar si denuntatorul Dumitru Burcin, care si-a mentinut declaratia data in cursul urmaririi penale, conform careia i s-a cerut o spaga de 20.000 de dolari, pentru facilitarea accesului la negocierea directa pentru cumpararea terenului aferent restaurantului Pelican, pe care a si dat-o in doua transe.
Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca propunerea cea mai plauzibila in acest moment este consilierul municipal Dumitru Ungureanu, director la Doljchim. "Cel mai probabil, candidatul filialei PNL Dolj pentru Parlamentul European va fi Dumitru Ungureanu.
E vorba aici de nimeni altul decit primarul Dumitru Nicolae. ... Nu stiu daca va putea sa-i schimbe chiar pe toti cei instalati in functii de conducere de actualul director”, a mai spus Dumitru Nicolae.
Intrunit in sedinta, Consiliul Local Ovidiu, a aprobat, in unanimitate, schimbarea viceprimarului independent Georgel Albina cu democratul Dumitru Bocai.
Potrivit fostului arhitect-sef al judetului, Dumitru Cernatescu, nevoile unui sat resedinta de comuna sunt altele decat cele ale unui simplu sat, dezvoltarea fiind diferita. ... Pot elibera autorizatii de construire pentru ca documentatia veche exista", a spus Dumitru Cernatescu.
primarul Dumitru Nicolae si presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca. ... “Dumitru Nicolae si Eugen Durbaca au complotat si au cerut demiterea mea pentru a profita de pe urma proiectul ISPA, care are o valoare totala de aproximativ 60 de milioane de euro”, a declarat Ion Stefan.
In accident si-au pierdut viata Cornel Dumitru (34 de ani), Dumitru Voinea (22 de ani), Catalin Vasile (21 de ani) si seful de echipa Ioan Pocovnicu (50 de ani).
google-analytics.com